31.05.2019

Чи прибирають за тваринами в місті?

зрозуміти, як змінилася ситуація в прибиранні за тваринами, та виявити нові або підтвердити старі причини неприбирання. Так як ця тема є однією з провідних в діяльності ГО, для організації було важливо зрозуміти, які зміни відбулися за 4 роки роботи.

За два місяця було опитано більше 2 000 жителів столиці. На питання відповідали як власники тварин, так і жителі міста, які не мають домашніх улюбленців (57,3% на 42,7% відповідно). Більше 90% респондентів вважають, що необхідно більше розповідати про культуру цивілізованого вигулу тварин у місті та активніше поширювати інформацію про важливість ції тематики.

Проблему неприбирання більшість опитаних містян асоціюють з відсутністю даної звички (46,5%), а також з недостатньою інфраструктурою в місті (16,2%).  До проблем інфраструктуру також відноситься результат того, що 68% опитуваних не знають або не мають поблизу свого будинку спеціально облаштованих місць для цивілізованого вигулу тварин.

Також 78% опитаних відповіли, що проблеми неприбранних собачих відходів в місті стосуються не тільки власників домашніх улюбленців, а й всіх жителів міста.

Команда ГО “Це наш Київ” готує наступні кроки по інформуванню, залученню громади, та покращенню інфраструктуру. Детельний план буде запропонований найближчим часом.

Новини

05.06.2019

На платформі вже зареєстровано більше 50 конструкцій

05.06.2019

У суботу 1 червня розказали власникам собак, що запустили Платформу для відповідальних жителів міста

Створити аккаунт

Продовжуючи, ви приймаєте умови користувальницької угоди

Вхід

Швидкий та зручний вхід через соціальні мережі

Забули пароль?

Введіть E-mail, який ви використали для реєстрації, і ми відразу вишлемо
вам новий пароль